Toppers Peter Spahn en Elias 494 scoren in Londen: 73,315% (met video)

Gepubliceerd op 16 december 2022 om 13:06

Met een score van 73,315% hebben Peter Spahn en Elias 494 op vrijdagavond 16 december op de Horse Show in London een fantastische kür op muziek gereden. Een fantastisch resultaat na een heerlijke proef die door één van de juryleden zelfs werd beloond met 74,950%.

 

Bovenal hebben ze hun rol als ambassadeur voor het Friese paard met glans vervuld! ‘Friesian power at its finest!’, zo concludeerde the London International Horse Show. ‘Marc Peter Spahn & Elias are BACK and better than ever!’

 

Complimenten, waardering en respect

Bijna hadden Peter en Elias 494 hun persoonlijk record verbroken. In 2020 haalden ze in Herning 74,760%. Ook deze keer mochten de piaffe en passage rekenen op hoge scores in de proef die ook deze keer weer een genot was om naar te kijken.  ‘These two truly bring the fire, passion and elegance wherever they go, proving that Friesians are more than capable of Grand Prix magic!


Met deze topscore in de kür kunnen Peter en Elias 494 (en groom Petra Hamstra) terugkijken op een heel geslaagd evenement. Op donderdag scoorden ze in de korte Grand Prix al 68,421%, en daarbij waren er van alle kanten veel complimenten (en volop applaus) voor het optreden van het Friese Paard van het Jaar 2019. Peter en Elias 494 waren wederom waarachtige ambassadeurs van het Friese paard in het buitenland.

 

 

Foto: UK Friesian Federation

 

Bekijk ook de video!