Ykje & Gjald (Elias494) winnen de zilveren zweep

Gepubliceerd op 18 februari 2024 om 14:58

Ykje Baron en SBS Gjald (Elias 494) hebben de Zilveren Zweep gewonnen in de Horses2fly KFPS sportcompetitie dressuur. Met het maximaal aantal punten haalden Ykje en Gjald het kampioenschap in de klasse M2 binnen. Daarbij kregen ze ook de ‘fan ‘e Bûtemare-trofee’ uitgereikt voor de best presterende 40-plusser.

In de M2 waren er maar liefst vier combinaties die uit de voorronden kwamen met de maximale score. De finaleproef zou dan ook doorslaggevend zijn voor de eindoverwinning. Ykje en Gjald hadden de meest stalen zenuwen, het reservekampioenschap in de M2 ging naar Isabelle Vroomans die met Hummer (Elias 494) een hele sterke proef reed en datzelfde geldt voor Susanne van Kasteren met Guus (Hette 481) die het brons won.

Nog meer feest voor Elias 494:

Gisteren ging de reservetitel L1 al naar Rianne Okkema die met Stal Okkema’s Hedzer (Elias 494) in haar finaleproef 68,083% noteerde!

In de klasse L mennen wist Marrit de Vries met Ieteke Jildau fan Sparjeburd (Elias 494) de hoogste score in de finale te rijden en werd daarmee kampioen!

 Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.