Maaike van Aken-Poll

Gepubliceerd op 10 december 2023 om 19:10

Zo een dierbaar moment. Vlak voor het verkort onderzoek was Maaike nog bij ons op stal. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden want Maaike van Aken-Poll is van ons heengegaan, een bijzondere vrouw die het hele leven ten volle heeft geleefd. Ze werd 90 jaar.

 

Soms gebeurt er in je leven iets dat je ontzettend raakt, en ooit vind je de gouden sleutel die nieuwe deuren open maakt! Wat ga ik de momenten missen als ik met Maaike telefoneerde,  over hoe fantastisch ik Jeroen vind en hoe dankbaar ik haar ben dat ze hem mij gegund heeft.

 

Na elke wedstrijd hadden we een hartelijk gesprek. Ik stuurde haar filmpjes en berichten. Ze was dan zo trots …
Ze zei dan; "wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald. Ik wist wel dat Jeroen 'Anders' was maar samen met jou is hij 'Alles'. Jullie zijn een team waar ik trots op ben. " ❤️

 

Soms is er zoveel te voelen, maar zo weinig om te kunnen zeggen. Haar rouwkaartje bereikte ons vrijdag. Haar vooruitstrevende gedachten in de fokkerij leven voort in ons hoofd en in ons hart, in alle afstammelingen van Jeroen 535.


We zullen haar nooit vergeten ❤️
Een fantastische vrouw !


Wij wensen de familie en kennissen veel sterkte, moed en kracht om het verlies van deze geweldige oma en allerliefste moeder te dragen …
Rust zacht lieve Maaike ✨

 

Grijpskerk, 5 december 2023